Галицький депутат звинуватив мера у побитті. Кантор каже, що той п'яний впав


Депутат й працівник Галицької міської ради Микола Вовк заявив, що міський голова Олег Кантор сьогодні наніс йому побої.

Про це у мережі фейсбук повідомив місцевий журналіст Володимир Теслюк, повідомляє Бліц-Інфо.

«Мені зателефонував Микола Володимирович Вовк, будучи ще у міській раді, повідомив, що йому з невідомих причин Галицьким міським головою Олегом Кантором нанесені тілесні ушкодження. І попросив мене з’явитися до нього, щоб надати кваліфіковану правову допомогу. Потім зателефонували ще ряд депутатів і також попросили з'явитися у міську раду. Прибувши у міську раду, я побачила, що стоїть Вовк, у нього на обличчі синці і садна. Він зателефонував у лікарню, приїхала швидка допомога і зараз проводиться огляд стану здоров'я. Будучи в лікарні мені стало відомо, що коли проводився огляд і знімання побоїв в лікарню приїхав Олег Кантор. З погрозами, що він йому ще покаже, порвав медичні документи Миколи Вовка і знову наніс тілесні ушкодження”, – розповіла журналісту адвокатка Наталія Філімон-Шевчук.

Наразі, за її словами, на місці працюють працівники Галицького відділення поліції, які відібрали заяву у потерпілого. 

Водночас, як розповів у розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо очільник Галича Олег Кантор, ніякої бійки не було, а депутат п'яний десь впав на роботі.

"Окрім того, що він депутат, він працює в міській раді і був п'яний на робочому місці. В нас є 50 свідчень працівників, що він в нетверезому стані ходив по міській раді. Я його випадково побачив у приймальні і він почав до мене нецензурно лаятись. Нічого не було. Де він впав і що тепер розказує, то все спекуляція. Ніхто його не бив. Це сталося близько 11 години, де він ходив до цього і що робив я не знаю. Якби ми були в старому приміщенні, я б продемонстрував записи камер, але тут їх ще не встановили. В лікарню я приїздив, щоб подивитися чи поліція взяла його на освідчення. Він далі почав матюкатися. Я навіть не підходив до нього. Я вмію себе тримати в руках",- прокоментував голова. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!