На Прикарпатті горіли мопед, будівельний вагончик та сміття


Минулої доби рятувальники ліквідували 7 пожеж. Про це пише управління ДСНС в Івано-Франківській області.

14 травня о 10:52 в місті Івано-Франківськ на вулиці Бобикевича виникла пожежа недіючої закинутої будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 40 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 12:32 в місті Надвірна на вулиці Комарова виникла пожежа сміття на відкритій. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:16 в селі Чернятин Коломийського району виникла пожежа мопеда в приватному господарстві. Вогнем знищено мопед. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:12 в селі Серафинці Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:44 в селі Лолин Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 700 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:42 в місті Івано-Франківськ на вулиці Надрічній виникла пожежа недіючого будівельного вагончика на площі 4 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:13 в селі Князівське Калуського району виникла пожежа господарської будівлі в приватному господарстві. Вогнем знищено покрівлю на площі 70 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!