Небезпечна бритва: техніка гоління


Небезпечна бритва - це інструмент для гоління, у якого відкрито лезо. Найбільш популярною серед таких є небезпечна бритва. Її головна особливість - можливість зміни лез.

Леза-половинки виготовляються за спеціальними технологіями. До їх складу входить високоякісна нержавіюча або вуглецева сталь. Для ручок найчастіше використовують деревину або метал.

Якщо ви надумали купити небезпечну бритву зі змінними лезами то вона може мати абсолютно різну вартість, що пояснюється хорошим ефектом після гоління. Для новачків оптимальним варіантом стане дешева бритва. Якщо такий спосіб гоління буде гідною кандидатурою, то з часом, набивши руку, можна вибрати вишуканий стильний варіант.

Техніка гоління шеветкою

Першим кроком до правильного процесу гоління і приголомшливої гладкості шкіри є її підготовка. Шкіру необхідно очистити і розпарити. Далі потрібно нанести спеціальний засіб (крем, гель або масло), яке зможе вберегти її від порізів і роздратування. Також воно живить шкіру, покращує ковзання бритви та прискорює процес гоління.

Попередньо необхідно замочити в гарячій воді помазок. Струсивши з нього зайву воду можна починати збивати мило для гоління в окремій чаші, додаючи воду. На обличчя піна наноситься круговими масажними рухами без дискомфортних відчуттів.

Щоб результат вас порадував, використовувати бритву небезпечну варто під правильним кутом, величина якого становить 30 градусів. Як це зробити, вам можуть підказати в Barbercompany. Під час гоління важливо відтягувати шкіру в протилежну сторону від напрямку руху бритви. З досвідом ви наб'єте руку і цей процес не буде займати багато часу. Залишки піни і волосся на обличчі необхідно знімати тканиною. Так ви не травмуєте шкіру.

Така техніка вважається правильною і безпечною. Не варто забувати про те, що голитися можна в кілька підходів в такій послідовності:

  • У напрямку зростання волосків, відтягуючи шкіру в протилежну сторону.
  • Поперек росту волосся
  • Гоління проти росту волосків

Після кожного такого підходу необхідно промивати шкіру і заново наносити на неї піну. Так результат буде чудовим і протримається тривалий час. 

Так само після кожного гоління, ви можете брати чоловічий манікюрний набір і стежити за своїм зовнішнім виглядом, не тільки на обличчі, але і по всьому тілу 

Як доглядати за шкірою після гоління?

Після змивання залишків піни потрібно нанести засіб після гоління. Такі засоби мають антисептичні та знезаражувальні властивості. Якщо на шкірі є порізи, використовуйте галун. Це натуральний камінь, який швидко зупиняє дрібні кровотечі. Його необхідно змочити в теплій воді і прикласти до місця порізу. 

Догляд за бритвою

Щоб бритва довго служила, за нею потрібно доглядати після кожної процедури гоління. Бритву необхідно мити в мильному розчині і час від часу заточувати

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!