Проєкт KALUSH orchestra - серед фіналістів Нацвідбору на «Євробачення-2022»


У понеділок, 24 січня «Суспільне» оголосило імена восьми фіналістів та фіналісток Національного відбору «Євробачення-2022».

Їх обрали зі списку 27 артистів, який оприлюднили 17 січня. За можливість представляти Україну на конкурсі «Євробачення-2022» позмагаються і проєкт Kalush Orchestra з піснею "Stefania", пише Бліц-Інфо з посиланням на сторінку Євробачення.

Як відомо, у грудні 2021 року всім добре відомий гурт KALUSH запустив ще один проект. KALUSH orchestra - це реп із фольклорними мотивами та максимальною кількістю аутентики. Новий гурт буде рухатись паралельно з основним.

Учасники проекту Олег Псюк - лідер KALUSH, Килиммен - DJ, Джоні Дивний - беквокаліст KALUSH, що став основним учасником нового гурту. Також до KALUSH orchestra приєднались 3 геніальних мультиінструменталіста - Ігор Діденчук, Музичук Тимофій та Віталій Дужик. 

Також у списку фіналістів. 

 Alina Pash — Тіні забутих предків

Cloudless — All Be Alright

 LAUD — Head Under Water

Michael Soul — Demons

Our Atlantic — Моя Любов

Roxolana — Girlzzzz

Wellboy — ​​Nozzy Bossy

Виступи фіналістів, голосування і визначення представника Україна на конкурсі відбудеться 12 лютого о 19:00 в прямому ефірі телеканалу UA: Перший. Півфіналів, на відміну від попередніх Нацвідборів, цього року не буде. Причина - брак грошей.

Ведучими Нацвідбору на Євробачення-2022  стане Маша Єфросініна (головна сцена) і Тімур Мірошніченко (залаштунки),

Нагадаємо, «Євробачення-2022» відбудеться в Італії, в місті Турин. Півфінали пройдуть 10 та 12 травня, фінал — 14-го.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!