У Канаді жінка виграла $ 60 мільйонів завдяки віщому сну чоловіка


У Канаді 57-річна мігрантка з Лаосу Ден Праватудом виграла в лотерею Ontario Lottery and Gaming (OLG) 60 мільйонів доларів, використавши цифри, які наснилися її чоловікові 20 років тому.

Всі ці роки вона купувала квитки з виграшними числами, які запам'ятала, пише Експерт.

Жінка і її чоловік, а також 14 її братів і сестер переїхали до Канади в 1980 році.

В опублікованому OLG пресрелізі сказано, що жінка перевірила свій лотерейний білет в торговому центрі і виграла Free Play. Вона зраділа і забрала безкоштовний квиток. Через кілька днів чоловік повідомив Ден, що вона виграла джекпот в 60 мільйонів доларів.

«Я була дуже щаслива, і водночас плакала. Я спочатку не могла повірити в це », - сказала Праватудом. Вона збирається купити будинок і подивитися світ, наскільки це можливо під час пандемії.

Багато десятиліть сім'я наполегливо працювала, щоб підтримати близьких. Мігрантів, у яких спочатку нічого не було, весь цей час підтримував місцевий церковний прихід.

«Ми з чоловіком були різноробами понад 40 років, намагаючись заощадити що могли для наших дітей. Через пандемії минулої весни мене звільнили. Ці гроші, безумовно, зроблять наше життя набагато простіше », - зізналася переможниця.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!