В Музеї Небесної Сотні до серпня триватиме виставка "Майдан, історія майбутнього"


Виставка робіт французького фотохудожника українського походження Юрія Білака в Музеї Небесної Сотні (Івано-Франківськ) триває до 15 серпня 2021 року.

В об’єктиві митця – люди Революції Гідності. Зловивши тонкі нюанси характерів і настроїв, роботи Юрія Білака розкривають радості, надії, тривоги та душевні рани людей, які приймали випробування зими 2013–2014 років зі словами “свобода” і “гідність” на вустах і в серці.

Фотомитець підійшов до своєї місії так, як звик це робити під час попередніх подорожей Україною та репортажів: з повним зануренням у середовище, якнайближче до цих українських родин, що у вирі подій віддалися моїй справі серцем і душею.

“Коли розпочався Майдан, я стежив за подіями за допомогою Громадського ТБ, але не міг довгий час залишатися виключно перед екраном. Тому вирішив їхати в Україну, – згадує Юрій Білак. – То було неперевершено – спілкуватися з людьми на Майдані. А коли Майдан завершився й почалася війна, я теж не міг залишатися позаду. Поїхав за цією історією, що творилася в мене на очах”.

Організатори проєкту: Юрій Білак; Музей Небесної Сотні (Івано-Франківськ); Національний музей Революції Гідності.
Місце проведення: Музей Небесної Сотні (м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 46), 

Час: 18 лютого – 15 серпня 2021 року. 

Графік роботи виставки:
понеділок–п’ятниця: 10:00–18:00
субота: 11:00–17:00
неділя – вихідний
Вхідний квиток та екскурсія в Музеї Небесної сотні безкоштовні для всіх.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!