Всесвітньо відома Рок-опера Mozart le Concert повертається в Україну


У 60-х роках ХХ століття в США з'явився новий різновид мюзиклів, що представляє собою симбіоз класичного оперного співу і рок-музики.

Сюжет постановки як і раніше розкривався безліччю професійних акторів, які співають арії, але тепер в якості акомпанементу на сцені були рок-гітаристи та інші музиканти. Будучи новим і зухвалим, такий жанр швидко набув популярності. Рок опера Моцарт тому підтвердження. Життя і творчість такого талановитого композитора-бунтаря як Вольфганг Амадей Моцарт просто ідеально вписуються формат бунтарської музики. Концерти пройдуть з 10 до 12 грудня 2021 року у Палаці «Україна».

Що вас чекає?

Вас чекає яскрава і вражаюча своїми масштабами постановка, в якій задіяні кращі актори. Хитромудрі костюми, перуки і грим, а також неймовірні декорації допоможуть поринути в атмосферу давно минулих років, а саме - 18 століття, коли жив і творив видатний композитор того часу - Йоганн Хризостом Вольфганг Амадей Моцарт.

Немає опису.

Історія про кохання, дружбу і зраду

Безперечно, Моцарт - видатна постать свого часу. Його талант вражав, викликав благоговіння і трепет як у сучасників, так і у багатьох наступних поколінь. Музика Моцарта розбурхує слухачів і до сих пір. Його особистість і історія його життя за довгі роки були романтизовані, і зараз вже важко відокремити справжні факти від вигаданих.

Але достеменно відомо одне: життя Моцарта не було простим. У його творчості були злети і падіння, запаморочливі успіхи і дуже болючі провали. Та й особисте життя складалося самим химерним чином. Маючи натуру бунтаря, Вольфганг Амадей Моцарт одночасно володів амбіціями, які прагнув задовольнити, і мріями про просте людське щастя. Його сміливість і талант були предметом заздрощів і поклоніння. Справжня рок-зірка свого часу!

У першому акті ви побачите ранні роки великого Маестро, відчуєте його душевний біль через нерозуміння батька, від розставання з матір'ю, від набуття і втрати першого кохання. Жага подорожей, визнання і бажання творити - це те, чим була наповнена молодість Моцарта. З появою Музи був період Великого Натхнення і період Найбільшої Скорботи, коли він її втратив.

 Немає опису.

Чим закінчиться другий акт, знає кожен. Можна до кінця сподіватися на альтернативний фінал, але це ні до чого не приведе. Він трагічний і сумний. Однак йому передувало безліч інших подій: нова любов, дружба, творчі успіхи, інтриги, зрада і каяття. Епілогом цієї історії стане Реквієм - останній твір, над яким працював Моцарт, але так і не зміг завершити.

Будьте впевнені: вам належить випробувати весь спектр емоцій.

Партії виконають:

Вольфганг Амадей Моцарт - Іван Афанасьєв;

Антоніо Сальєрі - Олексій Стрічка;

Алоїза - Ната Сміріна.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!