Welcome to Ukraine: Український прикордонник посміявся з росіянина, який дав хабар


Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» задокументували на відео, як росіянин давав хабар за пропуск в Україну.

Двоє громадян РФ прибули в пункт пропуску «Бориспіль» рейсом «Стамбул-Київ», інформує Держприкордонслужба.

Пасажири з паспортами країни-агресора не змогли переконати українських прикордонників щодо мети своєї поїздки. Іноземцям відмовили у праві в’їзду на територію України.

Один з них, 24-річний чоловік, вирішив залагодити питання за допомогою хабаря. Він запропонував військовослужбовцю Держприкордонслужби 1000 доларів США. Прикордонник не розгубився та задокументував на відеокамеру спробу підкупити його.  Прикордонник перепитав, за що росіянин дав йому грошей. Той пояснив, що це хабар для вирішення питання. Прикордонник попередив чоловіка про те, що це протизаконно, але той не відступав.

Тоді правоохоронець зазначив, що мрія росіянина здійсниться і він пропустить його через кордон. Зі словами Welcome to Ukraine прикордонник пояснив, що нашу країну чоловік відвідає у супроводі поліцейських.

Зі службового приміщення прикордонслужби хабародавець вибув у супроводі представників Нацполіції. Вирішується питання щодо початку кримінального провадження за ст. 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".

Щодо іншого росіянина, то він вибув з України рейсом «Київ-Стамбул» уже без свого друга.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!