Якої погоди чекати прикарпатцям цього тижня


Цього тижня на Прикарпатті очікується дуже нестабільна погода.

Зокрема, за прогнозами синоптиків в понеділок, 27 березня хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Удень очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися. Температура вдень 8-11о тепла.

У вівторок, 28 березня на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Вночі очікується сильний дощ зі снігом, якому вранці на зміну прийде сніг. У другій половині дня опадів не передбачається. Вночі стовпчики термометрів покажуть 2-4о морозу, вдень 2-5о тепла.

Незважаючи на хмарний ранок та похмурий день, вечір середи, 29 березня обіцяє бути ясним. Вдень можливий невеликий дощ та мокрий сніг. Температура повітря вночі 0-5о морозу, вдень 3-5о тепла.

В четвер, 30 березня попри ясний ранок, вдень та ввечері погода буде похмурою. Без опадів. Вночі очікують 3-5о морозу, вдень 8-11о тепла.

Останній день березня, п'ятниця 31 числа буде похмурим. Нічний дрібний дощ вранці посилиться. У другій половині дня він почне стихати і ближче до вечора закінчиться. Вночі стовпчики термометрів покажуть 1-4о вище нуля, вдень 9-12о тепла.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!