Якою буде погода цього тижня на Прикарпатті


За повідомленням синоптиків, початок тижня на Прикарпатті буде з "плюсовою" температурою та опадами.

Зокрема, у вівторок, 18 травня, з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Передають короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с. Сильний дощ, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає. Температура повітря вдень 14-16о, вночі - 8-10о ,інформує Бліц-Інфо з посиланням на Укргідрометцентр.

У середу, 19 травня, на прикарпатців чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Стовпчики термометрів покажуть 8-10о вночі та 14-16о вдень.

У четвер, 20 травня, в Івано-Франківську протягом усього дня погода буде похмурою. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вдень - 14-16о, вночі - 8-6о.

У п'ятницю, 21 травня, небо буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. День пройде без опадів з "плюсовою" температурою - вночі від 5о до 7о тепла, вдень - 12-14о тепла.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!