15 пожеж за добу: На Івано-Франківщині знову масово горить суха трава


Минулої доби рятувальники ліквідували 16 пожеж, 15 з яких - пожежі сухої трави та сміття. Про це повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області.

10 травня об 11:44 в селі Котиківка Коломийського району виникла пожежа сміття на сміттєзвалищі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Об 11:56 в селі Хриплин Івано-Франківської міської ради виникла пожежа сухої трави та чагарників на території дачного масиву на площі 2 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:21 в селі Кулачківці Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 2 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:54 в селі Красна Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1,5 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:28 в селі Горохолино Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:35 в селі Церківна Калуського району виникла пожежа в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено стодолу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:21 в місті Долина на вулиці Б. Хмельницького виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:25 в місті Івано-Франківськ на вулиці Січових Стрільців виникла пожежа сміття в сміттєбаках. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:40 в селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:45 в селі Залуква Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:52 в селі Загвіздя Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:55 в селі Великий Ходак Верховинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:18 в селі Яворів Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:45 в селі Демянів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:46 в місті Івано-Франківськ на вулиці Юності виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:09 в місті Калуш на вулиці Мостиська виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!