Франківців запрошують на онлайн-молитву Вервиці з нагоди Дня матері


Особливістю цьогорічної молитви стануть розважання, які читатимуть матері наших героїв, котрі загинули в часі війни на Сході України.

У другу неділю травня в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового відбудеться молитва на вервиці, яку очолить Митрополит Володимир Війтишин. Головним наміром молитви стане прохання до Господа за усіх наших матерів, а також за мешканців Івано-Франківська, які святкують 359-ту річницю з дня заснування міста. Про це йдеться на сайті Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Молитовні розважання розпочнуться о 15.00 в режимі онлайн, тож всі охочі зможуть спільно єднатися в молитві.

«Ще здавна місяць травень асоціюється в нашому народі з Пречистою Дівою Марією. В цей період року ми маємо давню практику, коли по наших храмах, при гротах, каплицях і придорожніх скульптурах Богородиці славимо Діву Марію та просимо Її Материнського заступництва.», – каже Митрополит Володимир.

У молитві на вервиці візьмуть участь учні Католицького ліцею Святого Василія Великого, які на кожному «зернятку» промовлятимуть «Богородице Діво». Співочо молитву супроводжуватиме квінтет «ADORO».

Молитва Вервиці транслюватиметься на інтернет-ресурсах Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ:

Facebook: https://www.facebook.com/ugccif

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnjHh9SQNRLGG9nwJQ9lteA

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!