Калуський «Ігровець» — срібний призер всеукраїнського турніру


Дитячо-юнацький футбольний клуб «Ігровець» став срібним призером всеукраїнського футбольного турніру. Червень продовжується спортивними змаганнями в Калуші.

Днями відбувся традиційний всеукраїнський міжобласний турнір на Кубок міста з футболу. Учасниками стали сім команд: юнаки з Прикарпаття, Львівщини та Тернопільщини. Калуш представляли футболісти ДЮФК «Ігровець», 2008 року народження (тренер Юрій Маляр), інформують “Вікна”.

Президент ДЮФК «Ігровець» Володимир Телько радіє, що калушани перемогли своїх суперників із Тернополя, які поки не програли жодної гри.

Тернопільська команда «Академія» — хороша команда, яка зіграла 34 ігри і всі виграла. А ми одну гру програли у івано-франківського «Прикарпаття» і далі будемо боротися за призові місця з Тернополем, Івано-Франківськом.

Врешті ця гра завершилася успішно для калушан з рахунком 3:1. Радісні переможці ділилися емоціями з КМТ.

Врешті переможцем турніру стала спеціалізована юнацька школа спортивна школа олімпійського резерву «Прикарпаття». Почесне друге місце виборов «Ігровець», третє місце — у футбольної академії «Тернопіль». Усі учасники турніру були нагороджені грамотами, переможці та призери — кубками і медалями

 

Турнір, який мав відбутися до Дня захисту дітей, перенесли на ці вихідні. Наразі заявлено близько десятка команд з Прикарпаття, Львівщини, Тернопільщини. Калуш знову представлятиме «Ігровець», але в молодшій віковій категорії.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!