На Івано-Франківщині знову масово горить трава


Минулої доби рятувальники ліквідували 12 пожеж. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

12 травня о 10:22 в селі Яворів Калуського району виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території на площі 600 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:10 в місті Івано-Франківськ на вулиці Польовій виникла пожежа тарного складу. Вогнем знищено тарний склад для зберігання продуктів харчування на площі 1500 м.кв. Вогнеборці врятували 5 сусідніх складських будівель. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:44 в селі Загвіздя Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:53 в селі Вербівка Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 300 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:40 в селищі міського типу Рожнятів Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:53 в селі Микитинці Івано-Франківської територіальної громади виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:56 в місті Снятин на вулиці Вишинського виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:12 в селі Поляниця Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:02 в селі Путятинці Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1000 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13 травня о 00:39 в селищі міського типу Делятин Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території на площі 1,5 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 00:47 в місті Городенка на вулиці Князя Лева виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено дерев’яну стіну та покрівлю будівлі на площі 5 м.кв. На пожежі надзвичайниками було врятовано господарську будівлю. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем власника.

О 02:53 в місті Надвірна на вулиці Кобринської виникла пожежа в квартирі на третьому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку. Вогнем знищено два ліжка, речі домашнього вжитку в житловій кімнаті. Працівниками пожежно-рятувальної служби з квартири було винесено чоловіка без свідомості, проведено серцево-легеневу реанімацію постраждалому та бригадою ШНМД доставлено в Надвірнянську ЦРЛ, де згодом він помер. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження загиблого з вогнем.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!