На Калущині дві доби шукають зниклу безвісти бабусю


На Калущині розшукують літню мешканку смт. Войнилів Войнилівської ТГ Калуського району, яка 16 червня близько 08.00 вийшла із дому в сторону сільського кладовища, що знаходиться в районі лісового масиву і подальше її місце перебування не відоме.

18 червня о 07.45 до Калуського районного управління ДСНС України в Івано-Франківській області надійшов лист-звернення від Калуського відділу поліції в області про те, що розшукується громадянка 1938 р.н. і потрібно надати допомогу у проведенні пошуково-рятувальних робіт по виявлення вказаної особи в лісовому масиві.

О 08.56 для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено рятувальників пошуково-рятувального відділення м. Івано-Франківськ (5 чол., 1 од. тех.,) та кінологічного відділення (3 чол., 3 собаки). О 10.20 розпочались пошуково-рятувальні роботи.

Додатково о 11.35 для проведення пошуків долучили квадрокоптер. Впродовж дня для проведення пошуково-рятувальних робіт в смт. Войнилів було залучено 37 чоловік, 3 одиниці техніки.

О 14.11 проведено заміну рятувальників пошуково-рятувального відділення м. Івано-Франківськ на рятувальників пошуково-рятувального відділення смт. Вигода (5 чол., 1 од. тех.,).

Протягом дня 18 червня було обстежено лісовий масив та чагарники сторону с. Середнє та с. Павликівка на площі 18 га. Станом на 20.00 год. 18 червня місце перебування жінки не встановлено, пошуково-рятувальні роботи призупинені та будуть продовжені о 08.30 19 червня з залученням додаткових сил від головного управління ДСНС в області та Калуського відділу поліції ГУ НП.

На зображенні може бути: 1 особа

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!