На Калущині шукають директорів для двох сільських шкіл


Відділ освіти Верхнянської сільської ради ТГ Калуського району Івано-Франківської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів Зборянської та Негівської гімназій Верхнянської сільської ради ТГ.

Оплата праці за 15 тарифним розрядом ЄТС та відповідно до нормативних документів у галузі загальної середньої освіти, трудового законодавства.

До участі у конкурсі допускаються особи, які є громадянами України, вільно володіють державною мовою, освіта вища, не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше 3 років, володіють організаторськими здібностями, мають задовільний стан фізичного та психічного здоров’я (медична довідка), що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Не може обіймати посаду керівника закладу загальної середньої освіти особа, яка:

1) є недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена;

2) має судимість за вчинення злочину;

3) позбавлена права обіймати відповідну посаду;

4) за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення;

5) за рішенням суду визнана винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією;

6) підпадає під заборону, встановлену Законом України "Про очищення влади".

Для участі у конкурсі до відділу освіти Верхнянської сільської ради ОТГ, що знаходиться адресою: вул. Шевченка,72, село Верхня Калуського району Івано-Франківської області, 77324 подаються такі документи особисто (або уповноважена згідно з довіреністю особа) :

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України; - копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною), не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної ) роботи;

- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі;

- особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості (атестаційний лист, сертифікати тощо).

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за наступними етапами: перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема цього Закону, Закону України "Про освіту" та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти (45 хв); перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання (15 хв); публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти (30 хв), а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування (15 хв).

Строк подання документів: Документи приймаються з 26.04 по 21.05.2021 р. з 10.00 до 15.00 год.

Місце проведення конкурсу: Верхнянська сільська рада ОТГ, вул.Шевченка,72, с.Верхня Калуського району Івано-Франківської області, 77324, 15.06.2021 року. Початок о10.00 год.

Відповідальна особа за прийняття документів: головний спеціаліст відділу освіти Верхнянської сільської ради ОТГ Паньків Мар’яна Мирославівна, електронна пошта: osvita.verhnja.otg@gmail.com , контактний номер телефону: 0957650821.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!