Прикарпатців просять проголосувати за створення басейну з підігрівом у Дитячому містечку "Дім Ангела"


Завершується голосування проєкту «Активні громадяни».

Це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, яка реалізується в Україні з 2014 р. Учасники можуть запропонувати її на обласному пітчингу ідею проєкту соціальної дії, яка покращить життя громади у області та отримати кошти на її реалізацію. 

Одним з проєктів. які змагаються за перемогу є проєкт "Дитяче містечко «Дім Ангела»" в Долинській ТГ, пише Бліц-Інфо.

Загальний бюджет проєкту 47 000 грн. Дати реалізації серпень – листопад 2021 року. 

Про що цей проєкт?

Діти Долинської ТГ, які хворіють на захворювання опорно-рухового апарату, не мають змоги проходити курси реабілітації із використання басейну в Івано-Франківській області. Деякі з них змушені їхати на оздоровлення до сусідніх областей, а інші – просто не мають фінансів пройти реабілітацію. Створення басейну з підігрівом у Дитячому містечку на Івано-Франківщині дозволить безкоштовно покращити здоров'я дітей, які цього найбільше потребують.

Дитяче містечко «Дім Ангела« – це простір привітний до кожної дитини. Саме тут матимуть змогу відпочити та отримати якісні послуги з реабілітації (у тому числі психологічної) діти із інституційних закладів області, для яких не передбачений бюджетом закладу літній та зимовий відпочинок, реабілітаційне лікування і профілактика захворювань опорно-рухового апарату.

Проєктом заплановано будівництво басейну із підігрівом в дитячому містечку «Дім Ангела», після якого відбудеться урочисте відкриття басейну для дітей.

Діти соціальних категорій, що проживають в Івано-Франківській області, отримуватимуть якісні послуги з відпочинку та оздоровлення, завдяки проєкту будуть створені додаткові робочі місця в Долинській ТГ, проєкт стане візитною карткою ТГ, покращиться комунікація та співпраця між представниками Долинської ТГ та містами-побратимами.

Втілення проєкту на регіональному рівні сприятиме соціалізації дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, та приверненню уваги громадськості до проблем та потреб вразливої верстви населення.

Проголосувати за цей проєкт можна за посиланням. Голосування закінчиться 1 серпня 2021 року.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!