Рак переміг. Помер маленький франківець, якому збирали кошти на лікування


Наприкінці травня родина Костика Тищенка з Івано-Франківська дізналася страшну новину - у дитини виявили пухлину "Лімфома Беркітта".

На початку травня дитині зробили планове щеплення згідно календаря щеплень (дифтерія, правець, поліомієліт і гепатит Б). На наступний день хлопчику стало погано, тож батьки звернулися до медиків. 

17 травня дослідження УЗД черевної порожнини показало наявність новоутворень з кровопостачанням. А 28 травня батьки отримали результати досліджень Цитології та Гістології, які засвідчили наявність у дитини хвороби – Лімфома Беркітта.

Хоча дана хвороба розвивається стрімко і безсистемно, у розвинутих країнах вона є виліковною і шанс на одужання до 85%. Тож батьки знайшли німецьку клініку і відразу розпочали збір коштів на лікування. Втім, хвороба перемогла...

Трагічну звістку повідомили в групі Допоможемо Костіку Тищенку.

"Не знаю як і пересилюю себе зараз це писати.. Вчора ввечері (22 червня) ми втратили Костіка… Костя, ми тебе дуже любимо - цього ніколи і ніщо не змінить.. Підтримаємо сім’ю молитвою… Дякую всім", - написала Tanya Lytvyn.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!