Триває ремонт дороги Р-21 Долина – Хуст


17 червня у високогір’ї Карпат відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України за кошти Державного бюджету, спрямованих Державним агенством автомобільних доріг України «Укравтодор» на замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, триває ремонт ділянки дороги державного значення Р21 «Долина-Хуст» км.29 – км.30 поблизу села Мислівка.

Про це повідомили на сайті Долинської міської ради.

«Роботи тривають, проводяться вони комплексно.  Працює кілька дорожніх бригад, понад 20 одиниць важкої дорожньої техніки, щоб якнайшвидше завершити ремонт усієї дороги від Долини і до межі із Закарпаттям на Торунському перевалі! Роботи відбуваються згідно проєкту», – зазначив керівник Служби автомобільних доріг  Василь Буджак.

За інформацією Служби автомобільних доріг, дорога Р-21 оновлюватиметься на всій довжині, зокрема в Івано-Франківській області вже почалися роботи на двох ділянках, загальною протяжністю 44 км. До кінця року планується здійснити регенерацію старого дорожнього одягу зі зміцненням основи та влаштувати вирівнюючий шар асфальтобетону на ділянці від с.Мислівка до с.Вишків та впорядкувати узбіччя.

Нагадаємо, Дорога Долина – Хуст, що з’єднує Івано-Франківську та Закарпатську області, ремонтується у рамках програми «Велике будівництво».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!