У Ворохті відкрили Центр для молоді


Сьогодні, в приміщенні Ворохтянського центру культури, дозвілля, молоді та спорту відбулося відкриття ресурсного центру молодіжних рад "Віадук єднає".

Урочиста частина розпочалася з молитви та освячення приміщення. Далі виступили керівник регіонального структурного підрозділу проєкту USAID “Демократичне врядування у Східній Європі” Володимир Аредов та менеджерка з виконання проектів USAID Єлизавета Плетньова. Про це повідомляють на сторінці Ворохтянської селищної ради.

Також висловив подяку за організацію ресурсного центру та сподівання на плідну співпрацю селищний голова Олег Дзем’юк. На завершення виступила Аліна Гриньків - директор Ворохтянського центру культури.

"Віадук єднає" стане простором, де молодь від 14 до 35 років може спілкуватися, грати в настільні ігри, знаходити однодумців, об’єднуватись та брати активну участь у житті Ворохтянської громади. У центрі скоро будуть доступні такі можливості для розвитку та дозвілля, як:

фотошкола;

школа мистецтв;

школа англійської та китайської мов;

еконавчання;

клуб "Юні екскурсоводи";

школа медіаграмотності;

клуб ораторського мистецтва;

коворкінг та багато іншого.

Створення молодіжного ресурсного центру «Віадук єднає» стало можливими завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), і проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» у співпраці із громадською організацією «Світло культури» в рамках підтримки переміщених молодіжних рад Луганської області.

Адреса: Ворохтянський центр культури, дозвілля, молоді та спорту (вул. Д.Галицького, 76).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!