Сім фестивалів на Прикарпатті у серпні, які не можна пропустити


Серпень на Івано-Франківщині буде багатим на різноманітні фестивалі. Мешканці області зможуть полюбуватись красою Дністровського каньйону на фестивалі петанку "Каньйон" та подрайвувати на "UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL", " Atlas Weekend Bukovel" та "ЛРЗ-Фест".

Перелік фестивалів оприлюднили на сайті Івано-Франківщина туристична. Кореспондентка Бліц-Інфо зібрала інформацію про кожен з них:

Фестиваль петанку "Каньйон"

На учасників фестивалю чекає два ігрових дні, а також сплав Дністром, ночівлях в наметах(чи садибах), покутська кухня та краса Дністровського каньйону. Гратимуть два дні 7 і 8 серпня триплети і дуплети відповідно. 6 серпня вже традиційний сплав з кемпу «Білий бізон» в селі Лука до місця проведення турніру на березі Дністра біля Копачинців.

Програма фестивалю тут.

Коли: 6-9 серпня

Де: с. Копачинці, Городенківського району

Татарівська ватра

Незабаром Татарову виповнюється 370 років. З нагоди свята будуть запалювати «Татарівську ватру». На прикарпатців чекатимуть: спортивні змагання, запальні танці, святкова атмосфера, а ввечері сцену запалять такі виконавці як Navka, Фа Мажор, Гуцулія, Цвіт Кульбаби, Ватра 80-х, Галина Баранкевич, DJ Pablo.

Вхід вільний. Програма фестивалю тут.

Коли: 7 серпня

Де: с. Татарів

ZAHID BERRY FEST

Це перший в Україні ягідний фестиваль. Він збере всіх любителів ягоди, активного відпочинку та сімейних розваг. Організатори обіцяють незабутні локації, встановлення рекорду України, дитячі майстер-класи, виставку-ярмарок та неймовірну шоу-програму. А виступатимуть для краян ГУЦУЛ-ХУЛІГАН, ФІЇНКА, переможець "Голосу Країни 11" - Сергій Лазановський, TAYNA, бенд 7TEEN`S, гурт "SILVER BAND".

Детальніше - тут.

Коли: 14 серпня

Де: Село Чукалівка, Івано-Франківської територіальної громади

"UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL"

Масштабний музичний фестиваль повертається. Виступатимуть: MONATIK, NETSKY, Tube&Berger, Ferry Corsten, гурт ТНМК, Jerry Heil, NK, Alina Pash, DOROFEEVA, гурт ВВ, DJ Lutique та ще багато інших зірок.

Окрім музичної частини: віртуозне авіашоу, конкурс стронгменів, атракціони, флешмоб, кубок салютів, майстер-класи, конкурси від партнерів та активності для всієї родини.

Коли: 21-22 серпня

Де: с. Підгір‘я

Деталі тут.

ЛРЗ-ФЕСТ

До Дня Незалежності в Івано-Франківську влаштують фестиваль, де виступлять "Гайдамаки", "Калуш", “Кому Вниз”, "Цвіт Кульбаби", "Пенсія" та інші виконавці. Окрім цього, у програмі театральні виступи, виставки, кінотеатр та екологічна локація.

Коли: 22-23 серпня

Де: Локомотиворемонтний завод

"ATLAS WEEKEND BUKOVEL"

Четвертий фестиваль Atlas Weekend Bukovel святкує День Незалежності разом з всією Україною. 

Святкування Дня Незалежності відбудеться у компанії гір, пригод та потужного лайн-апу від українських артистів: АНТИТІЛА, ТНМК, DAKOOKA, KOSMOPOLIS, БУМБОКС, O.TORVALD, STONED JESUS, THE UNSLEEPING.

Коли: 23-24 серпня

Де: на території 15-го паркінгу, за озером Молодості,  біля етнопарку Гуцул Ленд, у Буковелі.

Квитки тут.

Етнографічно-гастрономічний фестиваль «Ситий Бойко»

Метою проведення етнографічно-гастрономічного фестивалю «Ситий Бойко» є збереження та популяризації культурних, гастрономічних та етнічних здобутків бойківського регіону, промоції локальної крафтової продукції. А

В програмі фестивалю представлення кухні старостинських округів громади, дегустація натуральної продукції від місцевих виробників, різноманітні майстер-класи, виставка виробів народних умільців, спортивні змагання, бойківські гуляння. Вхід вільний.

Коли: 28 серпня

Де: с. Грабів Долинської громади Калуського району

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!