В Івано-франківському музучилищі старші учні збиткуються з молодших, - ПС


В Івано-Франківському музичному училищі імені Дениса Січинського панують страх і відчай. А все через знущання старших учнів на молодшими.

Про таку "дідовщину" у сфері культури повідомляє "Правий Сектор Івано-Франківськ" на своїй сторінці у Facebook

"Керівництво Івано-Франківського музичного училища імені Дениса Січинського зуміло забезпечити своїм учням найвищий рівень освіти, честь їм і хвала. Вчитись там престижно, відбір серйозний, дитина без музичного хисту потрапити туди не може. Їхні вихованці - майбутня гордість України. Але це враження поверхневе. В закладі панують страх і відчай, переважно у приїжджих однокурсників. Збір грошей для старшокурсників на сигарети і випивку став нормою. Атмосфера страху підтримується постійними побоями і знущаннями від старших на чотири роки випускників. Діти залякані, бояться розказувати батькам правду, частина знаходиться на грані нервового зриву і погрожує рідним самогубством", - повідомляють активісти.

За їхніми даними, ватажок так званих "дідів" - син одного із керівників надвірнянської міліції на прізвище Ровенко.

"Користуючись великою фізичною силою (професійно займався боксом), постійно катує учнів молодшого курсу, на 4-5 років молодших і приблизно вдвоє легших. Особливо полюбляє бити в голову і "копати", намагаючись потрапити в статеві органи. Новітній НКВДист стверджує, що йому все дозволено, оскільки батько - один із керівників надвірнянської міліції... Якось не гарно буде, якщо порядок в навчальному закладі буде наводити Правий Сектор, тому вимагаємо відповідні органи провести розслідування... Кати повинні понести заслужене покарання і з ганьбою виключені з училища, такої нечисті в культурі не потрібно", - йдеться у дописі. 

Варто зауважити, за джерелами  Бліц-Інфо у складі надвірнянської міліції немає осіб з таким прізвищем.