Екіпірування для відпочинку на природі


Поїздка за місто супроводжується підбором правильного гардероба. Вибираючи одяг для риболовлі, полювання або просто пікніка і походу має бути не просто тепло і комфортно, але і практично.

Одяг для природи повинен бути:

- легким;

- довговічним;

- захищати від дощу;

- забезпечувати хорошу вентиляцію.

Вибираючи серед зарубіжних виробників туристичного одягу для активного відпочинку можна зупиниться на компанії з Прибалтики, яка тривалий час випускає відповідні товари, а саме компанія Norfin.

Компанія займається випуском широкого спектра товарів, від одягу і взуття до термобілизни і самонадувних килимків і наметів.

Величезним плюсом є те, що підібрати одяг за посиланню https://norfin.com.ua/odezhda/ можна на будь-який розмір, стать і вік. Якщо вся родина любить поїздки за місто, то купити одяг всій родині в одному магазині дуже зручно.

Для любителів зими бренд пропонує курточки, костюми, шапки, рукавиці, шкарпетки, а також одяг з флісу (курточки, кофти та костюми).

На період міжсезоння також можна без проблем купити костюм, плащ, штани і інші необхідні атрибути.

Для літа в лінійці одягу є футболки і сорочки, а також штани і бейсболки, легкі курточки і навіть накидки від комарів.

 Немає опису.

Вибираючи костюм для зими враховуйте для якої температури розрахований одяг. В якості додаткового шару, що утеплює можна використовувати термобілизну. Що стосовно будови, то костюми виконуються у вигляді курточки і штанів з лямками. Такі моделі більш практичні і зручні на відміну від чистих комбінезонів. Костюми для міжсезоння виконуються також у вигляді курточки і штанів.

Коли немає необхідності купувати костюм цілком, можна придбати для себе аналогічні або схожі штани, або курточку окремо.

Для рибалок і мисливців доступна одежа з відповідним забарвленням захисного кольору. Таке рішення дозволяє хороший камуфляж в навколишньому ландшафті.

Для виготовлення одягу використовується сучасна синтетична тканина. Це забезпечує хорошу зносостійкість і надійність, а також прекрасно захищає від попадання вологи із зовні. Весь одяг прекрасно забезпечує циркуляцію свіжого повітря для тіла, а також прекрасно справляється з видаленням зайвої вологи від організму.

Крім одягу в магазині можна придбати різноманітне взуття на всі випадки життя.

Одяг від компанії норфін постійно поповнюється новими моделями, які з кожним роком стають все більш досконалими і технологічнішими. По лінії дизайну всі колекції виглядають дуже сучасно і модно.

Для любителів комфорту і сучасних технологій можна придбати жилет з функцією підігріву. Принцип роботи полягає в тому, що через USB роз’їм можна підключити елемент живлення, від якого можна запустити нагрівальні елементи приховані в тканини. Жилет швидко і ефективно нагріє потрібні ділянки тіла. Таку технологічну річ можна без проблем прати.

В наявності завжди є звичайні жилетки, які підійдуть для любителів риболовлі та полювання, так як забезпечені безліччю зручних і практичних кишень.

Купити всю продукцію бренду з легкістю можна через офіційний сайт компанії в мережі інтернет: Norfin.com.ua. На сайті є докладний опис кожної речі і предмета, а також вказана його вартість.

З усіх питань можна звернутися за консультацією до менеджерів компанії будь-яким зручним способом зв'язку.

Оплата здійснюється готівкою при отриманні, накладним платежем, а також безготівковим способом по карті або на підставі виставленого рахунку. При замовленні понад 1 тис. грн доставка буде безкоштовною.

Купуючи продукцію норфін отримуєш чудову якість за відмінною ціною.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!