Франківський кухар вдруге виграв битву чорних у "МастерШеф. Професіонали"


17 квітня глядачі побачили 11 випуск кулінарного шоу країни «МастерШеф. Професіонали»-3.

На початку першого конкурсу учасники складали рейтинг найкращих шефів сезону. Колективною думкою визначали, хто з них є найсильнішим за кулінарними вміннями. Найсильнішою учасники визначили Елеонору, а найслабшим  Руслана Яковлєва, інформує Бліц-Інфо з посиланням на пресслужбу проєкту.

Шефи робили ставки одне на одного, і тут на допомогу приходили їхні номери, адже саме вони ставали не лише особистими оцінками, а й коефіцієнтами для ставок. Коли наставав час, кожен учасник обирав одну коробку-загадку. Під нею  назви страв, які потрібно приготувати. Кожен мав можливість подивитися на назви страв суперника, зіставити з його коефіцієнтом і зробити свою ставку. Що більший коефіцієнт  то більше учасник заробляв грошей. У кожного був свій стартовий капітал у розмірі 20 шефів. Як ним розпоряджатися: поставити все на одну людину чи робити ставки на всіх  частинами,  вирішували учасники. 

Шефам потрібно було уважно продумати свою стратегію, щоб мінімізувати ризики і не отримати чорного фартуха. Ті страви, що були приготовлені ідеально, приносили їхнім «бетерам» гроші. А якщо страва не приймалася, то гроші залишалися в букмекера  Ольги Мартиновської. В учасників було два раунди по 30 хвилин. Програвали ті, хто заробляв найменшу суму. За підсумками першого конкурсу у лідери вибився Руслан Яковлєв з 330 шефами. А от Микола Мигаль набрав усього 88 шефів. Саме тому Микола отримав у першому конкурсі чорний фартух. 

У другому конкурсі кухня «МастерШеф. Професіонали»-3 перетворилася на галерею мистецтв. Учасники поділилися на пари і створили сети з чотирьох страв: зима, весна, літо і осінь. Завдання було не просто приготувати сезонну страву, а й передати яскраві кольори і красиві поєднання, завдяки яким судді самі вгадували, де який сет.

Найкраще впоралися Віктор і Микола. А от франківець Микола Мигаль, який вже вдруге одягнув чорний фартух, Лідія, Ігор та Влад передали мистецькі віяння найгірше, тому одягнули на себе чорні фартухи. В результаті, в 11 випуску шоу «МастерШеф. Професіонали»-3 проєкт залишив Ігор Міщенко. 

Нагадаємо, 26-річний Микола Мигаль у кулінарії вже дев’ять років. Раніше франківець працював у відомому ресторані, гостями якого були три президенти України. Чоловік потрапив у 20-ку найкращих, нагодувавши суддів шоу качиним філе з карамелізованим кленовим листям, яке зібрав у міському парку. Згодом Мигаль здивував суддів стравою з цибулі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!