Якою буде погода цього тижня на Прикарпатті


Цього тижня прикарпатцям не варто очікувати на теплу і сонячну погоду.

За повідомленням синоптиків, цілий тиждень очікуються дощі, хмарна погода і низькі температури, пише Бліц-Інфо.

Зокрема, в понеділок, 19 квітня хмарна погода протримається увесь день. З середини дня і до його кінця йтиме дощ. Температура повітря вдень 7-10о тепла.

У вівторок, 20 квітня сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. У другій половині дня очікується дощ, який йтиме до самого вечора. температура повітря вночі 5-7о тепла, вдень 10-12о.

Середа, 21 квітня попри хмарний ранок та похмурий день, вечір обіцяє бути ясною. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вночі 5-7о тепла, вдень 14-15о.

В четвер, 22 квітня погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен посилитись. Вночі очікується 4-7о вище нуля, вдень 14-17о.

На завершення робочого тижня у п'ятницю, 23 квітня хмарна погода буде триматися до самого вечора. З ранку і до пізнього вечора йтиме дощ. Температура повітря вночі 4-6о, вдень 9-10о

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!